HPFI relæ, 40A

279,00 kr.
Inkl. moms

HPFI relæ til montering i tavle.

Antal
På lager

  • Stort set alle vore varer kræver tilslutning af 230 volt, hvilket betyder at man skal huske at udvise agtpågivenhed ved montering og brug. Stort set alle vore varer kræver tilslutning af 230 volt, hvilket betyder at man skal huske at udvise agtpågivenhed ved montering og brug.
  • Denne vare kan leveres efter 1 til 2 dage, afhængigt af bestillingstidspunkt, travlhed og valg af leveringsmetode. Denne vare kan leveres efter 1 til 2 dage, afhængigt af bestillingstidspunkt, travlhed og valg af leveringsmetode.
  • Der ydes 14 dages returret på denne vare, hvis du skulle fortryde købet. Varen skal returneres til os i uåbnet og ubrugt stand, hvorefter vi vil refundere varens pris. Der ydes 14 dages returret på denne vare, hvis du skulle fortryde købet. Varen skal returneres til os i uåbnet og ubrugt stand, hvorefter vi vil refundere varens pris.

HPFI relæet anvendes til fejlstrømsbeskyttelse af elinstallationer. Fejlstrømsbeskyttelsen i elektriske anlæg yder personbeskyttelse mod farlige berøringsspændinger, som kan optræde i forbindelse med isolationsfejl på elektriske apparater og brugsgenstande.

Fejlstrømsbeskyttelsen afbryder for jordfejlstrømme af samme størrelse som mærkeudløsestrømmen. Derved ydes også beskyttelse mod brand. Fejlstrømsbeskyttelsen er placeret forrest i en gruppetavle efter hovedledningen.

Da vi ikke går på kompromis med sikkerheden - har vi valgt leverandør af moduler, som ligeles også vægter sikkerheden højest. C-mac er blandt de absolut førende i landet - så du får et fejlstrømsrelæ, der vil fungere fejlfrit i mange år.

Specifikationer:

Mærkestrøm: 40A
Forsikring: Max. 63A 
Mærkespænding: 400V
Mærkefejlstrøm: 30 mA
Modulbredde: 72 mm
Forbindelser: Skrueterminal op til 25mm2 ledning
Arbejdstemperatur: -25°C til +60°C

Gratis montering, ved samtidigt køb af færdigmonteret tavle.

30 Varer

Du vil eventuelt også synes om