Færdigmonteret gruppetavle, stor model

725,00 kr.
Inkl. moms

Stor eltavle til huset, sommerhuset eller værkstedet.

Mærkestrøm
Monteringsledning
Antal
På lager

 

Denne vare kan leveres efter 1 til 2 dage, afhængigt af Deres valg af speditør.

 

Der ydes 14 dages returret på denne vare, hvis De skulle fortryde Deres køb.

Færdigmonteret tavle, som består af følgende:

1 stk. 24-modul tavle til vægmontering.
1 stk. HPFI relæ, 4 faser, 40 ampere.
2 stk. 400V kraftgruppe, 3 faser + null, 16 ampere.
4 stk. 230V lysgruppe, 1 fase + nul, 10 / 13 ampere.
3 stk. Jord forskruninger

Beskrivelse:

Tavlen er i en pæn råhvid farve med tonede låger. Tavlen er monteret med sort 6 mm2 monteringsledning, og er testet efter monterering. Da vi ikke går på kompromis med sikkerheden - har vi valgt leverandør af moduler, som ligeles også vægter sikkerheden højest. Tongou er blandt de absolut førende i verden - så du får en tavle, der vil fungere fejlfrit i mange år.

Som udgangspunkt monteres moduler fra venstre i følgende rækkefølge: Øverst HPFI relæ efterfulgt af kraftgrupper - nederst lysgrupper. Da vi bygger tavlerne selv, er du mere end velkommen til selv at afgøre placering af modulerne (uden merpris). Tavlen leveres samlet og klar til montering i huset, sommerhuset eller værkstedet.

Hvis du ønsker alternative placeringer af modulerne, skal du blot angive dette i kommentaren, når du afgiver din bestilling. Bemærk at der kan gå en dag ekstra med levering, hvis tavlen skal specialbygges - men at det ikke koster ekstra - så længe det er de samme moduler der anvendes.

Valgmuligheder:

Du har mulighed for at få leveret din tavle med forskellige mærkestømme på lysgrupperne. Ved valg af mærkestrøm, skal du være opmærksom på følgende krav til kablingen på brugsstedet:

13A kræver mindst 1,5 mm2 installationskabel.
10A kræver mindst 1,0 mm2 installationskabel.

Vi anbefaler at man altid vælger en mærkestrøm, der passer til det faktiske forbrug, og således ikke vælger langt større strømstyrke end nødvendigt.

Ved valg af monteringsledning, er det vigtigt at påpege at begge typer overholder alle gældende krav. Du kan dog, hvis du ønsker den absolut højst tænkelige sikkerhed mod nedsmeltning i ledningerne, vælge den stærke H07V2-K ledning.

Yderligere valgmuligheder:

Der er, i tavlen, plads til yderligere tavle materiel, som f.eks 2 lysgrupper eller 1 kraftgruppe. Disse monteres uden beregning, ved køb sammen med tavlen.

98 Varer

Produktinformation

Højde
325mm
Bredde
270mm
Dybde
100mm
Maximal belastning
35A

Du vil eventuelt også synes om