Færdigmonteret gruppetavle med måler
search
  • Færdigmonteret gruppetavle med måler
  • Færdigmonteret gruppetavle med måler
  • Færdigmonteret gruppetavle med måler

Færdigmonteret gruppetavle med måler

2.095,00 kr.
Inkl. moms

Målertavle til huset, sommerhuset eller værkstedet.

Mærkestrøm - Lysgruppe: 13A
Mærkestrøm - Kraftgruppe: 16A
Låge: Transparent
Monteringsledning: 70° H07V-K
Antal
På lager

 

Færdigmonteret tavle af virkelig høj kvalitet - for den absolut kræsne. Tavlen består af følgende:

1 stk. 24-modul tavle til vægmontering.
1 stk. digital MID-godkendt elmåler.
1 stk. HPFI relæ, 4 faser, 40 ampere.
2 stk. 400V kraftgruppe, 3 faser + null, 13 / 16 ampere.
4 stk. 230V lysgruppe, 1 fase + nul, 10 / 13 / 16 ampere.
2 stk. Kraftig jordskinne

Beskrivelse:

Tavlen er i en pæn råhvid farve med tonende (transparente) eller indfarvede låger - og har kraftig flytbar jordskinne. Tavlen er monteret med sort 6 mm2 monteringsledning, og er testet efter monterering. Da vi ikke går på kompromis med sikkerheden - har vi valgt en stærk leverandør af moduler, som ligeles også vægter sikkerheden højest. C-mac er blandt de absolut førende i landet - så du får en tavle, der vil fungere fejlfrit i mange år.

Som udgangspunkt monteres moduler i følgende rækkefølge: Øverst til venstre måler efterfulgt af HPFI relæ og kraftgruppe - og nederst fra venstre lysgrupper efterfulgt af kraftgruppe. Da vi bygger tavlerne selv, er du mere end velkommen til selv at afgøre placering af modulerne (uden merpris). Tavlen leveres samlet og klar til montering i huset, sommerhuset eller værkstedet.

Hvis du ønsker alternative placeringer af modulerne, skal du blot angive dette i kommentaren, når du afgiver din bestilling. Bemærk at der kan gå en dag ekstra med levering, hvis tavlen skal specialbygges - men at det ikke koster ekstra - så længe det er de samme moduler der anvendes.

Valgmuligheder:

Du har mulighed for at få leveret din tavle med forskellige mærkestømme på lysgrupperne. Ved valg af mærkestrøm, skal du være opmærksom på følgende krav til kablingen på brugsstedet:

16A kræver mindst 2,5 mm2 installationskabel.
13A kræver mindst 1,5 mm2 installationskabel.
10A kræver mindst 1,0 mm2 installationskabel.

Vi anbefaler at man altid vælger en mærkestrøm, der passer til det faktiske forbrug, og således ikke vælger langt større strømstyrke end nødvendigt.

Ved valg af monteringsledning, er det vigtigt at påpege at begge typer overholder alle gældende krav. Du kan dog, hvis du ønsker den absolut højst tænkelige sikkerhed mod nedsmeltning i ledningerne, vælge den stærke H07V2-K ledning.

98 Varer

Produktinformation

Højde
353mm
Bredde
264mm
Dybde
99mm
Maximal belastning
35A

Du vil eventuelt også synes om