2023


I 2023 har valgt at støtte Dansk Folkehjælps julehjælp, for for tusindvis af fattige danske børnefamilier, er juleaften en aften ligesom som alle andre. Derfor samler Dansk Folkehjælp og deres partnere ind, så Dansk Folkehjælp kan give fattige børnefamilier i Danmark, en god jul med julemad og gaver til børnene.

2022


I 2022 har vi valgt at støtte Ukraine, som oplever det ellers usandsynlige scenarie - at der er krig i Europa. Ikke siden anden verdenskrig, har vi Europa set lignede aggression, med millioner af mennesker på flugt fra krigens grusomheder - og det kræver at vi står sammen og hjælper hvor vi kan.

JenTronic støtter via landsindsamlingen "Vi støtter Ukraine", som håndteres af en række organisationer - der alle har stor erfaring med støtte i verdens brændpunkter.

 

2021


I 2021 har vi valgt at støtte Blå-Kors julehjælp, der gør et stort arbejde, for at flere børn i udsatte familier, kan få en mindeværdig jul.

Skellet mellem rig og fattig i Danmark er blevet større, og der skal ikke herske nogen tvivl om, at tusindevis af børn lider afsavn i deres hverdag grundet manglende midler og ressourcer. Derfor er det vigtigt, at børnene mindst én dag om året, kan føle sig som deres jævnaldrende og nyde en glædelig juleaften.