IOT Værksted

IOT - Internet of things - så bliver det ikke mere spændende. I dag skal alt på internettet - dit TV, ur, køleskab osv. Nu har du muligheden for selv at bygge IOT enheder, med f.eks den let-programmérbare NodeMCU - så nu er det kun fantasien der sætter grænser.

Underkategorier

 • RelayManager

  RelayManager er en af vore egenudviklede prototyper - som kan tjene som styring med utallige formål. Det kunne være i køkkenet eller værkstedet - måske til julebelysning eller havedammen - mulighederne er ubegrænsede. Styringen er en allround styring, som du nemt selv kan programmere hvis du ønsker det.

 • Mainboards

  Alle IOT projekter starter med et mainboard - som kan kommunikere med omverdenen. I denne kategori finder du udviklings-boards, som kan anvendes til udvikling - men som bestemt også kan ende i produktion, når projektet er i mål.

 • Displays

  Med et eller flere displays i dit projekt, begynder det at blive rigtigt sjovt. Hvad end du laver, er det altid interessant at få output - og at få det på en skærm, er bestemt vejen frem. Vi har forskellige displays til forskellige formål. Hvilket display skal du mon bruge?

 • Moduler

  Hvad end dit projekt drejer sig om større produktion, eller formålet er at lære elektronik og programmering - så får du brug for forskellige moduler. Vi fører et udvalg af moduler til de flesre formål - lige til at forbinde til dit mainboard med et breadboard.

 • Kabler

  Et godt resultat kræver en god forbindelse. I denne kategori, finder du de kabler - du får brug for i dit IOT projekt.

 • Komponenter

  Vi har et udvalg af komponenter til diverse formål - her i blandt lysdioder, skrueterminaler og andet - som du kunne få brug for i dit projekt.

 • Strømforsyninger

  Dine enheder er ikke ret spændende uden strøm. Vi har udvalgt strømforsyninger, som vi har vurderet passer perfekt til vore  enheder. Vi har valgt modeller hvor pris og ydelse er vejet op imod hinanden, og enhederne er testet grundigt - så vi er sikre på at de dækker kravene til stabil og langvarig drift.

Der er 127 varer.

Viser 1-30 af 127 element(er)

Aktive filtre